Gezonde vitaminen?

Tijdens drukke tijden met het werk, sport of andere zaken komt het soms voor dat u bepaalde bouwstenen die belangrijk zijn voor uw lichaam mist. Bepaalde vitaminen en voedingssupplementen zijn nou eenmaal lastig om voldoende van binnen te krijgen wanneer u druk bezig bent. U kunt dit natuurlijk oplossen door speciale vitaminen tabletten te nemen die het tekort aan vitaminen op kan vangen voor, echter hebben sommige vitaminen tabletten zoveel bindmiddelen in zich dat het niet altijd veel gezonder is om deze tabletten te nemen.

Uiteraard zijn er ook alternatieven op de markt te vinden, zogenaamde bio vitaminen. Deze vitaminetabletten en supplementen zijn op natuurlijke basis geproduceerd waardoor ze geen of zo weinig mogelijk schadelijke stoffen bevatten voor het lichaam. In Amerika zijn er verschillende producenten van deze vitamines die een stuk gezonder zijn voor het lichaam dan traditionele merken. Enkele bedrijven zijn: Healthy origins, Jarrow Formulas en Mercola. Deze merken hebben samen al heel wat jaren onderzoek achter de rug en weten ondertussen wel hoe je zeer gezonde vitaminen kan produceren.

Wanneer men ergens last van krijgt is het verstandig om eerst eens een bezoek te brengen aan uw eigen huisarts. Deze huisarts kan samen met u bekijken wat er mis is en wat er aan gedaan kan worden om voldoende vitamines of voedingssupplementen binnen te krijgen. Wanneer dit niet lukt met normale voeding dan kan men eens goed gaan kijken naar eventuele tabletten die kunnen worden ingenomen. Zoals eerder gezegd zijn op de markt enkele merken die bio vitaminen aanbieden. Deze vitaminen zijn een stuk gezonder dan traditionele tabletten en zorgen er voor dat u toch de juiste stoffen binnenkrijgt zonder de nadelen. Een bekend merk hierin is dr Mercola. Dit bedrijf doet al vele jaren onderzoek naar gezonde vitaminen en staan dan ook zeer goed bekend in deze branche. De tabletten zijn gunstig geprijsd en men kan er van op aan dat deze vitaminen tabletten een stuk gezonder zijn dan de algemene tabletten